NOR CURIER 930X122

csm

LOVITURĂ DE TEATRU LA DNA PITEȘTI

Lovitură de teatru la DNA Pitești. Daniela Lupu a renunțat la cererea de demisie din funcția de procuror-șef al DNA Pitești și rămâne la conducerea instituției.

Citiți și: Breaking! Decizia instanței pentru Georgescu

„Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a luat act de renunţarea la cererea de eliberare din funcţia de procuror-şef al Serviciului Teritorial Piteşti din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie formulată de doamna procuror Lupu Daniela”, se arată în minuta ședinței Secției pentru procurori a CSM în care a fost analizată și soluționată nota cu privire la Daniela Lupu.

Cu câteva zile în urmă, aceasta ceruse la CSM încetarea activității la Direcția Națională Anticorupție ca urmare a demisiei sale din fruntea DNA Pitești și continuarea activității la Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea.

Citiți și: Descinderi la companii de energie: Șef DNA: ,,Se învârt sume mari de bani”

Motivul demisiei și, ulterior, motivul revenirii asupra demisiei sunt necunoscute. Nici Daniela Lupu și nici DNA nu au făcut comunicări publice oficiale referitoare la acest subiect.

Daniela Lupu a ajuns la șefia DNA Pitești în anul 2013, conducând instituția cu delegare până în luna octombrie a anului trecut, atunci când a fost numită de CSM procuror-șef plin al Serviciului Teritorial Pitești al Direcției Naționale Anticorupție.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90