930 x122 grota rece

condamnare

copos

LOVITURĂ DEVASTATOARE PENTRU PATRONUL DE LA ANA IMEP

Tribunalul București a dat în urmă cu puțin timp decizia finală în dosarul Loteria I în privința omului de afaceri George Copos.

Citiți și: Argeș. Un primar, condamnat definitiv pentru transport ilegal de lemne

Hotărârea completului de judecată îi este defavorabilă celui care deține și pachetul majoritar de acțiuni la societatea Ana Imep din Pitești. Copos, aflat în pușcărie într-un alt dosar, a fost condamnat astăzi la patru ani de închisoare cu executare pentru evaziune fiscală. Direcția Națională Anticorupție l-a acuzat că una dintre companiile sale, Ana Electronic, a vândut Loteriei Române, prin diverși interpuși, un număr de 38 de spații comerciale, suma încasată declarată fiind, însă, spun procurorii, de patru ori mai mică decât cea primită în mod real. Conform DNA, statul a fost păgubit în acest fel cu circa un milion de euro.

Amintim că George Copos se află în pușcărie după ce a fost condamnat la 3 ani și 8 luni de închisoare cu executare în dosarul transferurilor de jucători, în fosta lui calitate de patron al clubului de fotbal Rapid București. Urmează ca cele două condamnări să fie contopite.

Citiți și: S-a urcat beată la volan, a făcut accident, apoi a mituit polițistul cu 300 de euro

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90