930 x122 grota rece

ICN

PLÂNGERE PENALĂ LA D.I.I.C.O.T. ÎMPOTRIVA LUI ADRIAN MIUȚESCU

Regia Autonomă Tehnologii pentru Energie Nucleară (RATEN) a făcut plângere penală împotriva lui Adrian Miuţescu, purtător de cuvânt al PNL Argeş, fost deputat, după ce acesta a afirmat într-o conferință de presă că la reactorul de pe platforma ICN din Mioveni ar fi avut loc scurgeri radioactive.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Plângerea penală a fost depusă la D.I.I.C.O.T. (Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism) în temeiul legii privind prevenirea şi combaterea terorismului.

„În situaţia în care se decide deschiderea urmăririi penale, RATEN îşi rezervă dreptul de a se constitui şi parte civilă în dosar, pentru daunele create de afirmaţiile cu totul neîntemeiate şi nedocumentate. În spiritul principiilor de securitate nucleară, RATEN nu va accepta niciodată ca imaginea sa să fie folosită în spaţiul politic.”, se arată într-un comunicat de presă al RATEN.

Citiți și: Exclusiv! Fetița care a căzut iar de la etaj, „e mai critic decât data trecută/Mama țipa foarte tare!”

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90