New Profesional Consult 930 x 122

csm

„MUTARE” LA DNA PITEȘTI. UN NOU PROCUROR

Secția de procurori a Consiliului Superior al Magistraturii (CSM) a hotărât noi delegări la Serviciul Teritorial Pitești al DNA și, respectiv, al DIICOT.

Citiți și: DIICOT și Poliția, mega-operațiune! Peste 230 de percheziții în această dimineață!

Simona Ștefania Constantinescu a fost „mutată” pentru o perioadă de 6 luni de la DIICOT Pitești la DNA Pitești, iar Antonia Diaconu, de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti la DIICOT Pitești.

„Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât delegarea în funcţia de procuror în cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Piteşti a doamnei Constantinescu Simona Ștefania, procuror în cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism, începând din data de 17.09.2019, pentru o perioadă de 6 luni”, informează Secția pentru procurori a CSM.

Citiți și: DNA, oficial despre acuzațiile ce i se aduc unui cunoscut avocat din Pitești

„Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât delegarea în funcţia de procuror în cadrul Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Piteşti a doamnei Antonia Diaconu, procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti, pentru o perioadă de 6 luni, începând din data de 18.09.2019”, potrivit aceleiași surse.

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90