Donaris 930 x 122

dna

PENDIUC, AREST LA DOMICILIU!

Curtea de Apel Bucureşti a decis astăzi ca Tudor Pendiuc, primarul Piteştiului, să fie plasat în arest la domiciliu în dosarul în care este acuzat de DNA de luare de mită și abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave şi în formă continuată în cazul semnării contractului de asociere dintre Publitrans şi firmele private CNCD şi Girexim pentru transportul local de călători din Piteşti. Pendiuc este aşteptat să ajungă în această noapte acasă. El nu va putea să îşi părăsească domiciliul vreme de 30 de zile fără încuviinţarea instanţei.

Citiți și: Apar noi informații despre agresorul din autobuz. Ce a pățit tânărul care a îngrozit țara

Arest la domiciliu au primit și oamenii de afaceri Gheorghe Văsîi, Valentin Vişoiu şi Constantin Scarlat, acuzaţi în acelaşi dosar.

Fiica primarului, Ema, acuzată de complicitate la luare de mită și spălare de bani, care se afla sub control judiciar, a primit o măsură mai blândă: interdicţia de a părăsi ţara.

Citiți și: Stațiile de autobuz Publitrans încep să prindă „viață”

Astăzi s-a judecat recursul formulat de Tudor Pendiuc şi cei trei oameni de afaceri la măsura arestării preventive dispusă de DNA împotriva lor în urmă cu o săptămână şi jumătate. Iată cum sună decizia Curţii de Apel: „Respinge ca nefondată contestaţia formulată de DNA şi inculpatul Barbu. Admite contestaţia inculpaţilor Pendiuc, Văsîi, Vişoiu şi Scarlat şi aplică inculpaţilor măsura arestului la domiciliu pe 30 de zile. Admite contestaţia formulată de Pendiuc Emanuela şi impune obligaţia de a nu părăsi ţara. Definitivă.” Singurul care rămâne, așadar, după gratii este Florin Șerban Barbu, acţionar la SC Conarg Real Estate S.R.L., acuzat de complicitate la dare de mită și spălare de bani.

 

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3