EcoMoto 930×122

arest

PENDIUC, ARESTAT. FIICA LUI, ELIBERATĂ

Târziu în noapte, după ore lungi de audieri, completul de judecată de la Tribunalul București a anunțat hotărârea sa în cazul cererii DNA-structura centrală de arestare preventivă pentru 30 de zile a celor 6 suspecți din „lotul” Pendiuc.

Citiți și: Edilul suspendat Ion Georgescu, decizii de ultim moment de la instanță!

Potrivit Mediafax, primarul Piteștiului a primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. În schimb, fiica lui cea mare, Ema Pendiuc, va fi judecată în stare de libertate sub control judiciar. Sub control judiciar a fost pus și Florin Barbu Șerban. Ca și primarul Pendiuc, oamenii de afaceri Valentin Vișoiu, Constantin Scarlat și Gheorghe Văsîi au primit mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Hotărârea poate fi atacată la Curtea de Apel București.

Amintim că joi seară „lotul” Pendiuc a fost reținut de DNA pentru 24 de ore sub următoarele acuzații:

Citiți și: Doi tineri au evadat din arest!

TUDOR PENDIUC, primarul Piteştiului, pentru luare de mită și abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave şi în formă continuată (două acte materiale)

EMANUELA ELENA PENDIUC, fiica cea mare a primarului, pentru complicitate la luare de mită și spălare de bani

VALENTIN VIŞOIU, acţionar la CNCD S.A, SC Conarg S.A și Conarg Real Estate S.R.L, pentru dare de mită, spălare de bani și complicitate la abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave, în formă continuată

FLORIN BARBU ŞERBAN, acţionar în cadrul SC Conarg Real Estate S.R.L., pentru complicitate la dare de mită și spălare de bani

CONSTANTIN SCARLAT, reprezentant S.C. CNCD S.A, pentru complicitate la abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave şi în formă continuată

GHEORGHE VĂSÎI, reprezentant S.C. GIREXIM UNIVERSAL S.A., pentru complicitate la abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave şi în formă continuată.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90