EcoMoto 930×122

arest

VESTE CUMPLITĂ PENTRU PRIMAR! PENDIUC, ÎNCĂ 30 DE ZILE DE AREST PREVENTIV

Tribunalul Bucureşti a judecat cererea DNA de prelungire a arestului preventiv pentru primarul municipiului Piteşti, Tudor Pendiuc, în dosarul privind transportul local de călători. Decizia magistraţilor a fost să îi prelungească lui Pendiuc arestul cu încă 30 de zile.

Citiți și: Doi tineri au evadat din arest!

Reamintim că edilul-şef al Piteştiului a revenit în arest preventiv la finalul anului trecut, după ce s-a dovedit că a încălcat condiţiile arestului la domiciliu în acelaşi dosar, luând legătura cu una dintre părţile implicate (consiliera sa, Carmen Lis). Magistraţii nu au ţinut cont de argumentele aduse de avocaţii lui Pendiuc și nici de starea de sănătate a acestuia. Primarul este internat la Spitalul Universitar din Bucureşti, acolo unde a ajuns după ce de Crăciun i s-a făcut rău. Potrivit unor informaţii neoficiale, el ar fi suferit şi o intervenţie pe cord.

Cătălin Cîrstoiu, directorul Spitalului Universitar din Bucureşti (care este fiul fostului prefect de Argeş Ion Cîrstoiu), ne-a declarat că nici nu confirmă, nici nu infirmă și nici nu comentează informaţiile legate de starea de sănătate a lui Tudor Pendiuc deoarece primarul se află în custodia Poliţiei şi aceasta este singura în măsură să ofere detalii. Şi în Primăria Piteşti circulă zvonuri legate de problemele cardiace ale lui Pendiuc, dar nimeni nu are detalii.

Citiți și: Șoc! Pendiuc scapă de condamnare!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Un comentariu

  • cetatean spune:

    probleme cardiace,hahaha… l-a lasat „corazon”-ul abia acum la puscarie…s-a operat taman in noaptea de 24-25 decembrie,adica momentul optim,cand sunt cei mai putini martori… cumva doctorul e branisteanu,tatal (ca mama n-are cum sa fie) ranitilor (hotilor) gen nastase si nicolescu?!?

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3