930×122 CAPRA 5

dna

PENDIUC RĂMÂNE ÎN AREST PREVENTIV

Primarul suspendat al Piteştiului, Tudor Pendiuc, rămâne în arest preventiv. Recursul DNA la hotărârea de zilele trecute a Tribunalului București care stabilea că poate merge în arest la domiciliu a fost admis.

Citiți și: Breaking! Decizia instanței pentru Georgescu

Curtea de Apel Bucureşti a admis astăzi recursul formulat de DNA cu privire la hotărârea luată de Tribunalul Bucureşti pe 19 februarie şi care stabilea schimbarea măsurii arestului preventiv cu arestul la domiciliu pentru Pendiuc. Prin urmare, primarul suspendat al Piteștiului rămâne după gratii.

Tudor Pendiuc este cercetat de DNA într-un dosar privind transportul public de călători din municipiul Piteşti. Anumite surse apropiate primarului susţin că acesta ar fi şi bolnav. În acelaşi dosar se află sub control judiciar şi fiica cea mare a primarului, Emanuela Pendiuc.

Citiți și: Descinderi la companii de energie: Șef DNA: ,,Se învârt sume mari de bani”

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3