930×122 CAPRA 5

dna

PENDIUC ŞI FIICA LUI, CHEMAŢI IAR LA DNA

Tudor Pendiuc, primarul Piteştiului, şi fiica lui cea mare, Emanuela Pendiuc, au fost chemaţi astăzi din nou în Bucureşti, la structura centrală a Direcției Naționale Anticorupție.

Citiți și: Breaking! Decizia instanței pentru Georgescu

Curtea de Apel Bucureşti hotărâse aseară ca primarul să fie eliberat din arestul preventiv și să stea în arest la domiciliu pentru 30 de zile, iar azi procurorii l-au chemat din nou la audieri în dosarul „Publitrans-CNCD-Girexim”. Atât edilul, cât şi Emanuela Pendiuc au fost chemaţi să asiste la noi percheziţii. De această dată a fost vorba de percheziţii electronice (la calculatoarele ridicate de la cei doi).

Reamintim că Tudor Pendiuc este plasat în arest la domiciliu în dosarul în care este acuzat de DNA de luare de mită și abuz în serviciu cu consecinţe deosebit de grave şi în formă continuată în cazul semnării contractului de asociere dintre Publitrans şi firmele private CNCD şi Girexim pentru transportul local de călători din Piteşti. Fiica primarului, Emanuela, este acuzată de complicitate la luare de mită și spălare de bani şi are interdicţie de a părăsi ţara.

Citiți și: Descinderi la companii de energie: Șef DNA: ,,Se învârt sume mari de bani”

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90