NOR CURIER 930X122

arpechim

PITEȘTI VS. BRADU, PROCES CU GREUTATE

Pitești vs. Bradu, proces cu greutate. Unul dintre cele mai importante procese pentru administraţia locală din Piteşti a fost amânat pentru noiembrie 2017, după ce termenul iniţial pentru judecare fusese luna octombrie.

Citiți și: Primarul Dănuț Stroe și-a lansat o nouă candidatură în Bradu

Este vorba despre procesul cu Primăria Bradu pentru o serie de terenuri din zona fostului CET pe cărbune de lângă Arpechim, CET demolat.

Primăria Piteşti are în plan amenajarea în zonă a unui parc industrial pe o suprafaţă de peste 100 de hectare, dar s-a lovit de o serie de puneri în posesie ale Primăriei comunei Bradu, iscându-se astfel un conflict de natură juridică.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Amenajarea parcului industrial din zona Arpechim ar fi trebuit să înceapă chiar din acest an, fiind alocate şi fonduri în acest sens, dar investiţia a fost blocată de procesul pentru terenuri. (Foto: Tribunalul Argeș) 

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90