NOR CURIER 930X122

cornel ionica

PREFECTUL, DECIZIE DE ULTIMĂ ORĂ ÎN CAZUL PRIMARULUI IONICĂ

Prefectul, decizie de ultimă oră în cazul primarului Ionică. Instituția Prefectului – Județul Argeș, reprezentată de prefectul Emilian Dragnea, a făcut în urmă cu puțin timp recurs la hotărârea de vineri, 5 aprilie 2019, a Tribunalului Argeș prin care instanța a admis contestația formulată de Cornel Ionică.

Citiți și: Tribunalul Argeș pregătește alegerile din iunie

Este vorba de contestația depusă de Ionică împotriva ordinului emis pe data de 19 martie 2019 prin care se constatase încetarea de drept înainte de termen a mandatului său de primar al municipiului Pitești.

Ca urmare a hotărârii Tribunalului Argeș, Cornel Ionică a revenit în funcția de primar al Piteștiului.

Citiți și: Situația de urgență la Tribunalul Argeș! Ce s-a întâmplat e incredibil!

În această săptămână, mai exact marți, Instituția Prefectului a primit comunicarea de la Tribunalul Argeș cu privire la decizia pe care a luat-o în cazul lui Cornel Ionică, iar astăzi, în termenul legal de 5 zile de la comunicare, a făcut recurs.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90