930×122 CAPRA 5

consiliul judetean

RĂZBOI PE GUNOAIELE ARGEŞULUI

Consiliul Judeţean Argeş a obţinut o victorie importantă împotriva firmei Lea Internaţional care, prin procese succesive, a blocat mai multe licitaţii privind managementul deşeurilor din judeţ, cu scopul de a intra în posesia unei suprafeţe de teren la groapa de gunoi de la Albota.

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

Concret, în cadrul unuia dintre procesele aflate pe rol între Consiliul Judeţean şi Lea Internaţional, instanţa a decis să anuleze un proces verbal de predare-primire încheiat în anul 2001 între Consiliul Local Piteşti şi Lea Internaţional. Prin acel proces verbal, în baza unui contract din anul 2000, Lea Internaţional primea în folosinţă o suprafaţă de teren la Albota pentru a face o groapă ecologică de deşeuri. Cum firma nu s-a achitat de obligaţii, Consiliul Local a anulat contractul, dar Lea Internaţional s-a ţinut de atunci numai de procese, susţinând că are drept de proprietate pe terenul unde, între timp, Consiliul Judeţean a făcut o groapă de gunoi ecologică în cadrul unui proiect derulat de SC Apă Canal 2000 SA Piteşti.

Drept urmare a hotărârii de anulare a procesului verbal, Consiliul Judeţean poate derula acum liniştit proiectul de management integrat al deşeurilor, prin extinderea depozitului actual şi derularea licitaţiilor necesare pentru dotări.

Citiți și: Premieră în Argeș! Dotări vitale!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90