New Profesional Consult 930 x 122

accident

ȘOFERUL CARE A OMORÂT DOI OAMENI ÎN MIOVENI A FOST ARESTAT

Tânărul de 21 ani din Mioveni acuzat de ucidere din culpă si vătămare corporală din culpă a primit astăzi de la instanța de judecată mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile. Anterior, el fusese reținut pentru 24 de ore.

Citiți și: Accident cu 2 mașini lângă Pitești. Sunt persoane rănite

Reamintim că pe 6 decembrie, în timp ce conducea un autoturism pe strada Logofăt Stanciu Mihoveanu din orașul Mioveni, pe fondul depăşirii vitezei regulamentare şi a neadaptării acesteia la carosabilul umed, într-o curbă la dreapta, tânărul a pierdut controlul asupra volanului, potrivit Poliției Argeș. Mașina a pătruns pe contrasens şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism. Din accident au rezultat decesul a două persoane şi vătămarea corporală a altor trei, printre care şi tânărul vinovat.

Detalii despre accident puteți reciti aici: http://epitesti.ro/stiri/ultima-ora-accident-foarte-grav-la-mioveni/. (Foto: Gazeta de Mioveni)

Citiți și: Accident deosebit de grav! Tânăr de 19 ani, încarcerat

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90