930×122 CAPRA 5

dumitru

EXCLUSIV! UN DEPUTAT DE ARGEȘ VREA HANUL GABROVENILOR DIN PITEŞTI

Deputatul UNPR de Argeș Ioana Jenica Dumitru (fostă la PP-DD) vrea să iniţieze o acţiune în instanţă prin care să ceară retrocedarea unei clădiri simbol din Piteştiul interbelic: Hanul Gabrovenilor, de pe strada Sfânta Vineri.

Citiți și: OAMENII DE AFACERI ARGEȘENI AU O NOUĂ CONDUCERE

Dumitru afirmă că soţul ei ar fi unul dintre moştenitorii direcţi ai fostului proprietar al clădirii, clădire care acum se află într-o stare destul de avansată de degradare. Fostul han este în prezent în proprietatea societății comerciale Neptun SA. La un moment dat a fost scos la vânzare, dar nu a dorit nimeni să-l cumpere.

La parter, spre strada Sfânta Vineri, în fostul han este deschis un bar, iar în curtea interioară există un târg de vechituri. Imobilul se află peste drum de locuinţa Jenicăi Dumitru. Prin procesul pe care intenţionează să îl deschidă, ea şi soţul său încearcă să stabilească pe cale judecătorească cine sunt moştenitorii clădirii.

Citiți și: PRIMARUL DIN ALBOTA ÎI DĂ UN DUSTER PRIMARULUI DIN BĂBANA

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90