Donaris 930 x 122

dna

UPDATE: DNA FACE ŞAPTE PERCHEZIŢII ÎN ARGEŞ

Aşa cum v-am informat, procurorii DNA Piteşti fac astăzi percheziţii la o sucursală a Hidroelectrica din Curtea de Argeş, la Centrala Hidroenergetică CHE Noapteş şi la mai multe firme, într-un dosar privind fapte de corupţie care ar fi fost comise în perioada 2011-2012.

Citiți și: Atenție! Furt masiv într-o parcare din Argeș

Direcţia Naţională Anticorupţie arată, într-un comunicat de presă, că se fac cercetări într-o cauză penală ce vizează „suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupţie şi asimilate celor de corupţie comise în perioada  2011-2012”.

De asemenea, au loc percheziţii la locuinţa lui Octavian Florian Oprea, director adjunct al Sucursalei Hidrocentrale Curtea de Argeş în perioada martie – iulie 2011, şi a mamei acestuia, Filoftia Oprea.

Citiți și: S-au trezit cu mascații la ușă! Prejudiciu de 80.000 de € în domeniul asigurărilor auto

Anchetatorii fac percheziţii şi la locuinţa lui Ştefan Vulparu, inginer în cadrul Serviciului Tehnic al Sucursalei Hidrocentrale Curtea de Argeş la data faptelor şi asociat în cadrul SC Asnet Telecom SRL, societate pe care, în fapt, o controla, precum şi la locuinţa lui Florin Nicolae Stoian, asociat în aceeaşi firmă. În total au loc şapte percheziţii în judeţul Argeş.

Procurorii sunt sprijiniţi în această cauză de Serviciul Român de Informaţii şi Brigada Specială de Intervenţie a Jandarmeriei.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90