EcoMoto 930×122

condamnări

VIOLATORII DIN VASLUI, CONDAMNAȚI AZI LA PUȘCĂRIE

Cei şapte tineri acuzaţi că au violat o fată de 18 ani au fost condamnaţi astăzi de Judecătoria Vaslui la pedepse cuprinse între 5 ani şi 8 luni şi 8 ani şi 4 luni de închisoare, precum şi la plata unor daune morale de 50.000 de lei către tânără, decizia instanţei nefiind, însă, definitivă.

Citiți și: Două “polițiste” au “rupt” ringul de dans!

Cea mai mare pedeapsă a primit-o Ovidiu Silviu Burada, cel care a racolat-o pe fata de 18 ani din staţia de autobuz din municipiul Vaslui, transmite corespondentul Mediafax. El a fost condamnat la 7 ani de închisoare pentru viol în formă agravantă şi 4 ani pentru lipsire de libertate în mod ilegal, astfel că va executa pedeapsa cea mai grea, de 7 ani, cu un spor de 1 şi 4 luni, rezultând 8 ani şi 4 luni de închisoare.

Paul Andrei Burlacu, Silviu Avădanei şi Petrică Ionuţ Bolboceanu au fost condamnați la 6 ani de închisoare pentru viol în formă agravantă şi 3 ani pentru lipsire de libertate în mod ilegal, astfel că se aplică pedeapsa cea mai grea, de 6 ani, cu un spor de 1 an, astfel că vor avea de executat 7 ani de închisoare.

Citiți și: PRIMELE CONDAMNĂRI ÎN DOSARUL „COLECTIV”

Ionuţ Boicu, Alin Rotaru şi Ioan Surleac, care au încheiat acorduri de recunoaştere a vinovăţiei, au primit cele mai mici pedepse, adică 5 ani de închisoare pentru viol în formă agravantă şi 2 ani pentru lipsire de libertate, rezultând o pedeapsă de 5 ani şi 8 luni de închisoare.

Totodată, instanţa a stabilit ca cei şapte tineri să plătească în solidar daune morale de 50.000 de lei tinerei violate.

Decizia Judecătoriei Vaslui nu este definitivă, putând fi atacată cu apel în termen de 10 zile atât de procurori, cât şi de cei şapte tineri. (Articol preluat de pe http://www.mediafax.ro/)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90