930 x122 grota rece

accident

LANȚUL SLĂBICIUNILOR: ACCIDENT INCREDIBIL PE STRADA FRAȚII GOLEȘTI

În această dimineață, după cum v-am informat, un accident mai puțin obișnuit s-a produs în Pitești, pe strada Frații Golești. Suntem în măsură acum să vă oferim detalii.

Citiți și: Accident cu un TIR și 2 mașini! O persoană este rănită

Totul a pornit de la șoferul unui Logan, care a încercat să iasă dintr-o parcare în stradă cu autoturismul, cu spatele. Șoferul unei alte mașini, un Golf, care circula regulamentar pe strada Frații Golești, l-a observat târziu şi pentru a evita impactul a tras dreapta de volan. Golful a intrat într-o dubă (foto), care se deplasa pe același sens de mers.

La rândul ei, duba a ricoşat într-un stâlp de iluminat public de pe marginea străzii. În urma impactului, stâlpul s-a mişcat și a destabilizat şi stâlpul de iluminat de pe partea opusă, de care era legat cu cabluri. De pe acest al doilea stâlp globul care acoperă becul s-a desprins și a căzut în capul unui trecător care încerca să se urce într-o maşină. Din fericire, victima nu a fost grav rănită.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Poliția anchetează cazul, urmând să stabilească vinovatul pentru producerea acestui accident neobișnuit.

555×222 grota rece

Comentarii

Un comentariu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3