New Profesional Consult 930 x 122

mascati

„MASCAŢII” ŞI POMPIERII, LÂNGĂ CONSILIUL JUDEŢEAN ARGEŞ

Piteştenii care s-au aflat în această dimineaţă în Piaţa „Vasile Milea” din zona centrală a oraşului, în vecinătatea Consiliului Județean Argeș, au fost surprinşi să vadă venind spre ei o maşină cu pompieri, poliţişti, jandarmi, dar şi „mascaţi”.

Citiți și: Argeș. Luat pe sus cu „mascații”. Bărbat cercetat pentru fapte grave

S-au lămurit repede că este vorba de un simplu exerciţiu militar care prefigurează manifestările ce vor fi dedicate Zilei Naţionale a României, 1 Decembrie.

Mâine va avea loc un exerciţiu general, cu mult mai multe forţe de ordine decât cele implicate în acţiunea de astăzi, iar pe 1 Decembrie va fi şi retragerea cu torţe a militarilor de la Garnizoana Piteşti, pe traseul piaţa „Vasile Milea”, piaţa Primăriei. Nu va lipsi din program nici defilarea militarilor, devenită deja tradiţională.

Citiți și: Argeș. Percheziții ample! S-au trezit cu „mascații” la ușă!

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90