NOR CURIER 930X122

auto

MAŞINI ÎN FLĂCĂRI ÎN ARGEŞ. CĂLĂTORI ÎN PERICOL

Maşini în flăcări în Argeş. Călători în pericol. Pompierii argeşeni au avut parte de un weekend agitat, cu multe incendii în gospodării, dar şi cu două maşini în flăcări.

Citiți și: Alertă! Incendiu la un operator economic, în Argeș

Astfel, un echipaj cu o autospecială cu apă şi spumă a intervenit în municipiul Curtea de Argeş pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un microbuz staţionat. Călătorii au fost evacuaţi. A ars uleiul scurs de pe toba de eşapament, ca urmare a efectului termic.

De asemenea, un alt echipaj de pompieri cu o autospecială cu apă şi spumă şi un echipaj cu ambulanța SMURD au intervenit pe strada Plevnei din Pitești pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism.

Citiți și: Argeș. Intervenție de urgență! Arde!

Au ars elemente combustibile de la compartimentul motor. Sursa probabilă a fost efectul termic al curentului electric, generat de un cablu electric defect.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90