Donaris 930 x 122

accident

MESAJE EMOŢIONANTE DE LA PRIETENI PENTRU TÂNĂRUL MORT ÎN ACCIDENTUL DIN TOPOLOVENI

Prietenii lui Alexandru Duicu, tânărul în vârstă de 18 ani din comuna Călineşti care obţinuse recent permisul de conducere auto şi care a murit noaptea trecută într-un accident produs în oraşul argeşean Topoloveni, sunt consternaţi.

Citiți și: Exclusiv. Șoferul mort într-un BMW de lux pe A1 lucra la LIDL. Cine era acesta

Ei deplâng pe contul său de socializare dispariţia adolescentului, scriind numeroase mesaje prin care îşi manifestă regretul că a plecat mult prea devreme dintre ei.

,,Dumnezeu să te odihnească în pace, să ai grijă de tine acolo sus!’’, ,,Dumnezeu să te odihnească în pace, erai un băiat cu zâmbetul pe buze mereu!’’, ,,Ai plecat mult prea devreme, nu am să te uit niciodată, condoleanţe familiei!’’ sau ,,De ce ai plecat şi ai lăsat atâta lume tristă cu inima îndoliată? Meritai tot ce e mai bun din lume! Ai fost un coleg de nota 10.000, îi ajutai pe toţi! Dumnezeu să te odihnească în pace!’’, sunt doar câteva dintre mesajele emoționante ale prietenilor.

Citiți și: Accident cu 2 TIR-uri și o autoutilitară pe DN 7! Trafic infernal

Amintim că în timp ce se întorcea împreună cu un prieten de la discotecă, tânărul a pierdut controlul autoturismului pe care îl primise în dar de la părinţii săi cu ocazia împlinirii vârstei de 18 ani şi a intrat într-un stâlp. Din nefericire, Alexandru a decedat. Prietenul său a fost salvat de centura de siguranţă. (Foto: Facebook)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

2 comentarii

  • dan spune:

    un ratat ca asta omoara si alti soferi sau pietoni nevinovati. am scapat de un ucigas creat de parintii lui

  • Ratatule spune:

    Bai amarule,bai om fara suflet,avea 18 ani nemernicule,crezi ca e singurul „pusti” care ii place viteza ? Asa sunt toti,asa ai fost si tu

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90