EcoMoto 930×122

anm

METEO DE ULTIMĂ ORĂ PENTRU 2 SĂPTĂMÂNI

Meteo de ultimă pentru 2 săptămâni. Administrația Națională de Meteorologie  (ANM) a dat publicității date despre evoluția temperaturilor până pe data de 29 iulie.

Citiți și: Scăpăm sau nu de frig? ANM, o nouă prognoză pentru următoarea perioadă

Potrivit ANM, astăzi valorile termice diurne în Muntenia se vor situa în jurul a 30 de grade, însă mâine, 18 iulie, și joi, 19 iulie, acestea vor scădea ușor până la o medie regională de 28 de grade.

Ulterior, vremea se va încălzi din nou, devenind călduroasă în cea mai mare parte a regiunii (inclusiv în județul Argeș), cu temperaturi maxime, în medie, de 31…32 de grade.

Citiți și: S-a semnat contractul! Vești bune pentru mii de elevi

În perioada 23-19 iulie, vor mai fi mici variații, dar în general media regională a temperaturilor maxime va fi de 30 de grade.

Probabilitatea de apariție a averselor pe arii mai extinse va fi mai mare în zilele de 18 și 19 iulie și după data de 23 iulie

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90