930 x122 grota rece

Arges

METEOROLOGII AU FĂCUT ANUNȚUL. CE NE AȘTEAPTĂ

Meteorologii au făcut anunțul. Ce ne așteaptă. Administrația Națională de Meteorologie a anunțat în această dimineață că începând de la ora 9.30 și până la 18.00, partea de nord a județului Argeș se află sub cod portocaliu de intensificări ale vântului și ploi însemnate cantitativ și ninsori viscolite în zona montană. 

Citiți și: Doliu de ultim moment la Consiliul Județean Argeș!

După ora 18.00 până la ora 24.00, partea nordică a Argeșului intră sub atenționare de cod galben de intensificări ale vântului și ninsori în zona montană.

Astfel, astăzi, până la ora 18.00, se vor cumula local cantități de apă de 25…30 l/mp și izolat peste 40 l/mp. Vor fi ploi abundente și vânt puternic în nord-estul Munteniei (și în județul Argeș).

Citiți și: Este oficial! Atât se stă acum pentru proba de traseu, în fiecare oraș

Potrivit meteorologilor, după ora 18.00,  în Dobrogea, sudul și centrul Moldovei și nord-estul Munteniei (și în județul Argeș) vântul va mai prezenta intensificări cu viteze de 50…60 km/h.

Va continua să plouă, cumulându-se local cantități de apă de 15…20 l/mp și izolat 25…30 l/mp. Local în Carpații Meridionali și Orientali vor fi rafale de 60…70 km/h, va mai ninge, iar zăpada va fi spulberată și viscolită precizează ANM. (Foto: descriptiv)

 

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90