930X122 MAIA

Arges

MII DE TURIŞTI STRĂINI ÎN ARGEŞ

Mii de turişti străini în Argeş. Conform datelor furnizate de Institutul Naţional de Statistică, Argeşul nu se numără printre judeţe cu un număr foarte mare de turişti străini care îl vizitează.

Citiți și: Atenție, șoferi! Se lucrează pe aceste drumuri

Astfel, un milion de turişti străini s-au cazat în hotelurile din ţară în prima jumătate a acestui an, trafic în creştere cu 8,5% faţă de perioada similară a anului trecut.

Ca număr de turişti străini cazaţi în hoteluri, Braşov, Timiş, Cluj şi Sibiu sunt judeţele din ţară fruntaşe, cu un total de 207.000 de străini, în creştere cu 23%.

Citiți și: Alertă ANM! Viscol și fenomene periculoase astăzi

În Argeş au fost cazaţi în perioada menţionată 17.068 de turişti străini, în creştere cu aproape 2% faţă de perioada similară a anului trecut. Cei mai mulţi provin din Franţa, iar de aici se poate trage concluzia că este vorba în special de persoane care au legătură cu activitatea la uzina Dacia Renault din Mioveni.

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90