EcoMoto 930×122

adrian țuțuianu

MINISTRUL APĂRĂRII, OMAGIU PENTRU MILITARII MORŢI ÎN ARGEŞ

Ministrul Apărării Naţionale, Adrian Ţuţuianu, împreună cu oficialităţile judeţene, le-a adus astăzi un ultim omagiu militarilor decedați într-un mod tragic în cumplitul accident din zona Valea Urdii, din comuna argeșeană Dâmbovicioara.

Citiți și: Pensiune din Argeș, cu nereguli grave, închisă și amendată cu 100.000 de lei

Țuțuianu a depus o coroană de flori şi a aprins câte o lumânare la căpătâiul militarilor argeșeni (care erau din localitățile Mioarele, Lereşti şi Câmpulung) şi a transmis condoleanţe familiilor îndurerate.

Plutonierul-major Mihai Ionuț Toma avea 38 de ani şi era necăsătorit. Era veteran al teatrelor de operaţii, cu două misiuni executate în Afganistan, fiind angajat al MApN din anul 2002.

Citiți și: Un nou pod în Argeș!

Caporalul clasa a III-a Petre Cristian Toader avea 32 de ani, era căsătorit şi avea un copil. Executase o misiune în teatrul de operaţii din Afganistan, fiind angajat al MApN din anul 2008.

Caporalul clasa a III-a George-Emilian Catană avea 40 de ani, era angajat al MApN din anul 2002. Era căsătorit şi avea un copil.

Militarii au fost înmormântaţi astăzi în localităţile natale, cu onoruri militare. (Foto: antena3.ro)

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3