930 x122 grota rece

mioveni

ZONĂ URIAȘĂ DE PICNIC ÎN MIOVENI

Oraşul Mioveni va avea din primăvara anului viitor unul dintre cele mai mari spaţii de picnic din judeţul Argeș.

Citiți și: Manager Spital Mioveni: „Să nu se mai plece spre alte zone, cum ar fi București!”

„Inaugurarea zonei de picnic din Făget este programată pentru primăvara anului viitor. Sunt convins că foarte mulţi cetăţeni vor merge în noul loc pentru a se putea relaxa în natură, respectând mediul.”, declară primarul Mioveniului, Ion Georgescu.

Lucrările de amenajare sunt în plină desfăşurare (foto). Viitoarea zonă de picnic va avea 46.864 de metri pătraţi şi va fi împărţită în două: o zonă închisă, cu spaţii amenajate-acoperite şi scenă metalică, iar o alta destinată zonei pentru picnic, amenajată cu platforme din lespezi din piatră naturală, cu spaţii verzi, vegetaţie medie şi joasă și iluminat public. Va fi construită şi o parcare cu 100 de locuri. Investiţia este suportată din bugetul local şi se ridică la aproape 899.000 de lei, fără TVA.

Citiți și: Concert de mare clasă! Vedete de renume vor urca pe scenă!

SMART KIDS 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90