Donaris 930 x 122

centru

LIBER LA GRĂTARE CU MICI ȘI PEȘTE ÎN CENTRUL PITEȘTIULUI

Consilierii locali piteşteni au adoptat aseară o hotărâre privind ocuparea zonei centrale, prin închiriere, cu cinci terase de alimentaţie publică.

Citiți și: Pitești/Centru: „Avem și bordel! Cu tot cu intervenția Poliției!”

Unii aleşi au propus ca pe aceste amplasamente să fie interzisă folosirea grătarelor, deoarece sunt mulţi piteşteni deranjaţi de fum şi de miros (în special de mirosul de peşte prăjit).

Alţii, însă, s-au opus. „Peste tot în lume sunt terase. Haideţi să scoatem noi tot din Centru, dar ce punem în loc? Cum creăm noi locuri de muncă? Dacă punem condiţia să nu se facă grătare, atunci nimeni nu va fi interesat să ocupe spaţiile respective.”, a spus consilierul PNŢ-CD Gheorghe Dinescu. La rândul său, consilierul independent Mariean Neacşu a arătat că aceste terase aduc bani la bugetul orașului.

Citiți și: Exclusiv. Clădire cu buncăr în Centru – Spații comerciale, servicii medicale și apartamente

Până la urmă Consiliul Local a decis ca la terasele respective să fie permisă utilizarea grătarelor.

Eco moto 555×222

Comentarii

Un comentariu

  • Anonim spune:

    cum ma sa faci gratare in centru???? asta se poate doar in Romanica condusa de distrusi !!!!!!!!!

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90