SMART KIDS 930X122

cuca

MOARTE SUSPECTĂ. AUTORUL, REȚINUT

UPDATE: Moarte suspectă. Autorul, reținut. Poliția Argeș precizează că pe numele bărbatului a fost dispusă măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile. 

Citiți și: Incredibil! Somn de voie: trei paznici prinși dormind, altul era băut!

Duminică seara (27 august 2017), un accident rutier a avut loc pe drumul județean 703, pe raza comunei argeșene Cuca.

O femeie în vârstă de 87 de ani, din localitate, a fost acroșată de un autoturism, iar la două ore după producerea accidentului a decedat la Spitalul Județean de Urgență din Pitești.

Citiți și: Întâmplare îngrijorătoare, noaptea, pe o stradă din Pitești

Șoferul vinovat, care conducea un Audi A4 dinspre Stănicei către DN 7 Pitești – Râmnicu Vâlcea, a părăsit locul accidentului. Poliția Argeș informează astăzi că autorul a fost găsit. Este vorba despre un bărbat de 27 de ani din localitatea Bujoreni, din județul Vâlcea.

Individul a fost reținut pentru 24 de ore și va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti, care ar putea decide arestarea sa preventivă. Este cercetat pentru ucidere din culpă și părăsirea locului accidentului. (Foto: descriptiv)

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90