930×122 CAPRA 5

autostrada

MOBILIZARE PENTRU AUTOSTRADA PITEŞTI – SIBIU

Cătălin Homor, directorul general al Companiei Naţionale de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România, a declarat că va monitoriza atent proiectul autostrăzii Piteşti – Sibiu, astfel încât studiul de fezabilitate să fie gata până la finalul anului. Homor a anunţat şi o suplimentare de utilaje necesare prospecţiunilor.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

„Luni (n.r. – mâine) vor fi mobilizate suplimentar şase utilaje mecanizate, două utilaje semimecanizate, un penetrometru, necesare studiilor geotehnice aferente elaborării studiului de fezabilitate pentru autostrada Piteşti – Sibiu. Această suplimentare are la bază angrenarea şi mobilizarea la capacitate maximă a celor implicaţi.”, a anunţat Cătălin Homor.

Studiile geotehnice necesare sunt în plină desfăşurare. În prezent se execută foraje pe Secţiunea 1 Sibiu – Boiţa (15 km) şi Secţiunea 5 Piteşti – Curtea de Argeş (32,5 km). După realizarea forajelor şi sondajelor pe fiecare secţiune în parte se vor face analize de laborator care vor sta la baza întocmirii studiului geotehnic. Studiul geotehnic și studiile de trafic, hidrologic, topografic, arheologic și de impact asupra mediului, precum și analiza cost-beneficiu vor sta la baza întocmirii studiului de fezabilitate final.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90