SMART KIDS 930X122

Pitesti

A FOST NOAPTE INCENDIARĂ ÎN TREND STUDIO

În noaptea de sâmbătă spre duminică clubul Trend Studio din Pitești le-a oferit doamnelor şi domnişoarelor momente de neuitat. Invitaţi pentru a sărbători în avans Ziua Femeii, băieţii de la Taboo Boys au făcut senzaţie!

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Astfel, la ora 1:30 a fost dat startul programului de striptease masculin, program care a făcut deliciul spectatoarelor. Cei trei băieţi au oferit un show incendiar, interactiv, iar mişcările senzuale au primit ropote de aplauze și strigăte de admirație. Hainele au căzut uşor-uşor de pe cei trei, la înlăturarea articolelor vestimentare participând şi femei din public.

Pe tot parcursul show-lui doamnele şi domnişoarele nu şi-au putut lua ochii de la striperi, iar aceştia s-au ridicat la aşteptările tuturor invitatelor, renunţând la orice piesă vestimentară. Au rămas goi pușcă! După încheierea programului celor de la Taboo Boys petrecerea a continuat, iar doamnele şi domnişoarele au dansat pe muzica bună din Trend Studio.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

Ca de fiecare dată, Trend Studio s-a ridicat la nivelul aşteptărilor clienților săi şi promite organizarea unor alte evenimente de neuitat.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

SMART KIDS 570×90