EcoMoto 930×122

club hush

CLUB HUSH: SPECTACOL PENTRU VIAȚA MONALIZEI

Club Hush din Pitești se alătură campaniei umanitare de strângere de fonduri pentru viaţa Monalizei Zegheru, profesoara de canto de la Centrul Cultural Mioveni diagnosticată cu o formă rară de cancer.

Citiți și: Sunt disponibile invitațiile pentru super spectacolul din Pitești

Joi, 21 mai, de la ora 20, în Club Hush va avea loc un spectacol caritabil în acest sens, intitulat „Oameni pentru Monaliza”. Un bilet costă 25 de lei. La intrare va fi amplasată o urnă în care veți putea dona bani. Rezervări se fac la numărul de telefon 0733.956.283.

„Monaliza are 26 de ani, o vârstă la care oricine are dreptul să îşi trăiască viaţa, să se bucure de tinereţe şi să îşi facă planuri de viitor. Din păcate, soarta a decis să îi pună la încercare tăria şi credinţa, tânăra profesoară de canto trecând acum printr-o perioadă extrem de dificilă: recent a fost diagnosticată cu tumoră la sinusuri.

Citiți și: Actriță din Pitești „săltată” de DNA!

Pentru viaţa Monalizei a început o adevărată cursă contracronometru, tânăra punându-şi toate speranţele într-un tratament de specialitate la o clinică oncologică din Turcia, tratament al cărui cost depăşeşte, însă, cu mult posibilităţile sale financiare.

Ne-aţi fost alături de fiecare dată când oameni aflaţi la nevoie ne-au cerut ajutorul. Viaţa este mult mai preţioasă decât cei 20.000 de euro de care are nevoie Monaliza! Cu puţin de la fiecare putem să-i redăm speranţa acestui om excepţional. Vă aşteptăm pe 21 mai, la ora 20, în Club Hush pentru o seară de muzică live, o seară în care artişti cu suflet mare vor cânta pentru şansa la viaţă a Monalizei Zegheru!”, spun organizatorii.

Detalii despre acest caz puteți (re)citi aici: http://epitesti.ro/social/impreuna-alaturi-de-monaliza-zegheru/.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90