NOR CURIER 930X122

angels and demons

DISTRACȚIE PE CINSTE ÎN TREND STUDIO!

Acum câteva zile vă anunţam că de Valentine’s Day, pe 14 februarie, unul dintre cele mai cunoscute cluburi din Piteşti, Trend Studio, urma să vină cu o mare surpriză: un show „Angels and Demons”!

Citiți și: Pitești – Exclusiv. Încă un Kaufland în cel mai tare cartier din oraș!

Ei bine, show-ul a fost un real succes! În club s-au adunat numeroși tineri, care s-au bucurat de o seară cu adevărat specială. A avut loc şi un concurs, cu declaraţii de dragoste. Cei mai curajoşi domni au fost răsplătiţi cu câte un tort. Și seara zilei de sâmbătă a venit cu o surpriză: în club şi-a făcut apariţia frumoasa Alina Eremia, solista trupei ,,Lala Band’’.

Dacă doriți să petreceți o seară de neuitat într-unul dintre cele mai tari cluburi din Piteşti, într-o atmosferă  incendiară, cu muzică de excepție, nu ezitaţi să vă faceţi rezervare la 0764.090.215!

Citiți și: Închiriezi cu încredere de la Rent a Car Laguna Goo! Disponibilitate non-stop

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3