New Profesional Consult 930 x 122

club hush

FESTIVAL DE ROCK PENTRU TINERI, CU PREMII ÎN BANI

A treia ediție a Festivalului de Rock pentru Tineri va avea loc în Club Hush din Pitești duminică, 17 mai, cu începere de la ora 18.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Festivalul este un concurs care li se adresează celor mai bune trupe formate din tineri cu vârste cuprinse între 10 și 25 de ani. Trupele interesate să participe se pot înscrie până mâine, 15 mai inclusiv, la secretariatul Școlii Populare de Arte și Meserii din Pitești.

Toate trupele vor primi diplome de participare, iar câștigătorii, sume de bani: 500 de lei pentru premiul I, 400 de lei pentru premiul II, 300 de lei pentru premiul III și trei mențiuni a câte 100 de lei.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

Intrarea pentru public va fi liberă.

Organizator este Consiliul Județean Argeș, prin Școala Populară de Arte și Meserii din Pitești. (Foto: Facebook Club Hush Pitești)

555×222  MAIA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90