930 x122 grota rece

Pitesti

SHOW INCENDIAR DE ZIUA FEMEII ÎN TREND STUDIO!

Pentru că mâine este 8 martie, Ziua Femeii, unul dintre cele mai tari cluburi din Piteşti, Trend Studio, vine cu o surpriză pentru toate reprezentantele sexului frumos!

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

Doamnele şi domnişoarele care vor alege să petreacă în Trend Studio se vor putea bucura, începând de la ora 20, de un show incendiar de striptease masculin! În plus, invitat special va fi Vacanţa Mică, grup care şi în seara zilei de 1 martie a încântat publicul cu momente de umor şi de dans spectaculos. Şi pentru că după ora 24 vom intra pe 9 martie, atunci când sărbătorim Ziua Bărbatului, Trend Studio a pregătit o surpriză și pentru domni! Pentru a afla despre ce este vorba, vă invităm să petreceţi atât Ziua Femeii, cât şi Ziua Bărbatului în Trend Studio!

Numărul de telefon pentru rezervări este 0764.09.02.15.

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3