930 x122 grota rece

striptease

SHOW INCENDIAR ÎN VIP ROOM, CU STRIPERI GOI-PUȘCĂ! VEZI GALERIE FOTO!

Cu ocazia Zilei Femeii clubul VIP ROOM, din Pitești, a prezentat un show de excepție. Spectacolul a adunat un număr de doamne şi domnişoare cu mult mai mare decât în urmă cu un an, atunci când 500 de reprezentante ale sexului frumos au ales cel mai tare club din Pitești pentru a-și petrece ziua de 8 Martie.

Citiți și: Eveniment spectaculos pentru locuitorii din Bradu! Primarul le pregătește ceva

A meritat! Publicul a avut parte de „Babylonia” lui Luciano Sultan’’. Băieți bine făcuți și fete sexy au dansat provocator și s-au jucat cu focul (nu la figurat!), dar și cu șerpii! Momentul culminant al serii a fost spectacolul de zile mari oferit de 5 striperi, striperi care, spre deliciul doamnelor și domnișoarelor din public, au rămas complet dezbrăcaţi.

La party a fost prezentă şi fotomodelul Denisa Dinică, despre care ați putut citi pe ePitești. Denisa lucrează în VIP ROOM ca hostess. Reamintim că noul număr de telefon pentru rezervări este 0726.400.700. (Foto: Facebook VIP ROOM)

Citiți și: Bradu. Dan Stroe: ”La mulți ani doamnelor!”

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3