NOR CURIER 930X122

club

UN AN DE DISTRACȚIE ȘI VOIE BUNĂ ÎN VIP ROOM! VEZI GALERIE FOTO!

La sfârşitul săptămânii trecute, pe 1 martie, VIP ROOM, cel mai tare club din Pitești, a împlinit un an de activitate.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

An în care VIP ROOM a crescut cât alţii în zece, iar asta datorită profesioniștilor care manageriază clubul şi care au grijă ca fiecare weekend să fie unul de excepţie pentru public. Cum de excepție a fost și weekend-ul precedent. Pe 1 martie în club au venit o mulţime de tineri, care s-au putut bucura de un spectacol de zile mari oferit de Shift, JerryCo, Adda, Liviu Teodorescu, Sânziana şi Sorana. Spectacolul a făcut parte dintr-un turneu care numără 19 concerte în toată ţara.

Nu uitaţi! Pentru fiecare sfârşit de săptămână VIP ROOM vă pregătește surprize! Dacă doriți să petreceți o seară de neuitat în cel mai tare club din Pitești, sunteți invitați să vă faceţi rezervare la numărul de telefon 0726.400.700. (Foto: Facebook VIP ROOM)

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90