930X122 MAIA

NICUSOR_STAN_IN_PITESTI_1

Vezi ce vedete din Bucureşti se distrează în cluburile din Piteşti!

Tot mai multe persoane publice încep să frecventeze cluburile piteştene.

Week-end-ul trecut, în VIP ROOM a fost prezent Nicuşor Stan.

MICUSOR_STAN_IN_PITESTI_2Acesta a intrat în vizorul publicului mai ales după inaugurarea celui mai luxos centru de evenimente din Capitală, Ambasad’Or. Complexul lui Stan este preferat de majoritatea vedetelor atunci când vine vorba de sărbătorirea unui eveniment important. Cea mai mediatizată nuntă a fost cea dintre Cristi şi Alina Borcea, dar şi alte persoane publice l-au ales pentru a le organiza nunta sau botezul. În complexul Ambasad’Or au petrecut, de-a lungul timpului, Andreea şi Cabral Ibacka, Oana şi Viorel Lis, fiul lui Cornel Dinu, Cătălin Măruţă, precum şi Bianca şi Victor Slav.

Înainte de a merge în VIP ROOM, Nicuşor Stan a participat la petrecerea de botez organizată într-un alt local argeșean, restaurantul Magic. Printre invitaţi s-a numărat şi Cristi Borcea, fost acţionar la Dinamo. Omul de afaceri a lăsat pentru o seară agitaţia bucureşteană şi a mers, după botez, în clubul din Piteşti. Se pare că acesta a fost hotărât să petreacă, iar ca măsură de precauţie a venit însoţit de şoferul său. În felul acesta, la plecarea din VIP ROOM nici viaţa nu i-a fost pusă în pericol, nici n-a riscat ca bolidul lui de 250.000 de euro să fie avariat.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 CAPRA 3