Donaris 930 x 122

lia

VINO CU NOI PE 22! MARCEL PAVEL VA CÂNTA PENTRU LIA

Trend Studio Caffe vă așteaptă cu brațele deschise duminică, 22 martie, de la ora 16, să punem cu toții umărul pentru ca Lia Maria Manuela Spiridon să învingă leucemia cu care a fost diagnosticată recent.

Citiți și: PITEȘTI: SHOW LA TEATRU. CÂNTĂREȚI CELEBRI

Toți banii strânși la evenimentul caritabil organizat în Trend Studio Caffe, situat pe strada Rahovei din Pitești, vor fi donați pentru transplantul de măduvă de care Lia are nevoie.

Printre invitații speciali se numără Marcel Pavel, Bogdan Vlădău, Victor Slav, Randi, MC SO, Cristina Vasiu, Grațiela Marineață, Adora, DJ Pascal, DJ Underflo și DJ Michael.

Citiți și: TREND STUDIO, PENTRU TINE ŞI PRIETENII TĂI

Detalii suplimentare despre cazul Liei Maria Manuela Spiridon puteți (re)citi aici: http://epitesti.ro/social/bolnava-de-leucemie-o-pitesteanca-studenta-la-drept-si-ase-nevoie-de-ajutor/.

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90