930 x122 grota rece

1 martie

VIP ROOM ÎMPLINEȘTE 1 AN! LET’S PARTY!

1 Martie este ziua care vesteşte venirea primăverii și ziua în care domnii, în semn de iubire şi de respect, le oferă mărţişoare, flori şi mici cadouri doamnelor și domnișoarelor.

Citiți și: Surprize în trafic, pentru șoferițe, din partea polițiștilor argeșeni!

Este, însă, și o zi cu totul și cu totul specială pentru familia VIP ROOM: cel mai bun club din Pitești împlinește un an de activitate. Iar la o aşa mare aniversare, şi invitaţii sunt pe măsură: Shift, JerryCo, Adda, Liviu Teodorescu, Sânziana şi Sorana. Cu toții se vor afla sâmbătă, 1 martie, în clubul VIP ROOM, spectacolul fiind parte a unui turneu cu 19 concerte în toată ţara. La un loc, mai multe stiluri muzicale: rap şi pop urban, influente dance, r&b şi hip-hop.

Dacă doriţi să fiţi alături de familia VIP ROOM la împlinirea unui an şi să vă bucuraţi de un concert electrizant, într-o atmosferă cu adevărat incendiară, sunteţi invitaţi să vă faceţi rezervare la numărul de telefon 0726.400.700.

Citiți și: Filarmonica Pitești, pe ritmuri de jazz simfonic american

NOR CURIER 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90