930 x122 grota rece

sunrise beach resort

ARGEȘ: EVENIMENTE MEMORABILE LA RESORTUL SUNRISE

Sunrise Beach Resort: eleganță, intimitate și rafinament, tot ce îți poți dori de la un eveniment glamour! Acest loc, din Budeasa – Argeș, este perfect pentru un eveniment memorabil sau pentru a petrece weekendul, simţindu-te mai aproape de mare. Fie că pregătești nunta de vis, cununia civilă, o petrecere cu stil, ziua onomastică, un cocktail party sau un botez, fie o petrecere la piscină în aer liber, la Sunrise Beach Resort ai ambianță excepțională și servicii ireproșabile.

Citiți și: (VIDEO) EVENIMENTE DE LUX LÂNGĂ PITEȘTI

Sunrise Beach Resort întrunește toate calitățile la care visează viitori miri, dispunând de un salon de evenimente cu un nou cort, mai elegant, amenajat într-un stil american, cu o suprafață de 650 de mp, care poate găzdui până la 550 de persoane, dotat cu un sistem de iluminare ambiental, cu sistem de sonorizare performant și cu mașină de fum greu cu gheață carbonică. Cel mai important este că personalul nu taxează pentru amenajarea salonului.

Pe lângă acest spaţiu superb pentru nunți, complexul vă mai pune la dispoziție: pontonul de pe malul lacului Budeasa, cu o suprafață de 600 de mp și cu o capacitate de 400-500 de persoane, excelent pentru organizarea unei onomastici sau a unei cununii civile, un club pentru cele mai tari petreceri cu spumă, cu o capacitate de 100 de persoane, precum și cea mai mare piscină din judeţul Argeş, care are iluminat subacvatic și un tun cu spumă.

Citiți și: PETRECERI DE POMINĂ LÂNGĂ PITEȘTI

Resortul Sunrise, înconjurat de frumuseţea palmierilor, vine la pachet cu servicii de 5 stele, decorul, meniul și servirea fiind asigurate de o echipă de profesioniști cu experiență în domeniu.

Pentru mai multe detalii și rezervări vă stau la dispoziție pagina de Facebook Sunrise-Events și numărul de telefon 0744.374.050.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90