ARGEȘ: MENIUL PERFECT PENTRU NUNTA PERFECTĂ | ePitesti
Donaris 930 x 122

sunrise beach resort

ARGEȘ: MENIUL PERFECT PENTRU NUNTA PERFECTĂ

Argeș: meniul perfect pentru nunta perfectă. Într-un cadru ca de poveste, departe de zgomotul oraşului și aproape de frumusețea lacului Budeasa, se află Resortul Sunrise Beach. Este locul potrivit din Argeș pentru organizarea de evenimente unice prin eleganță și rafinament.

Citiți și: NUNTĂ DE LUX ÎN ARGEȘ (GALERIE FOTO)

Sunrise Events vă ajută să faceţi din nunta dumneavoastră și din oricare alt eveniment personal un episod memorabil, de care să vă amintiţi cu plăcere peste ani. Restaurantul Sunrise se distinge prin creativitate culinară, oferindu-vă o gamă variată de meniuri. Meniul poate fi special alcătuit la solicitarea dumneavoastră.

Oricare ar fi evenimentul – nuntă, cununie civilă, cocktail sofisticat, banchet sau petrecere privată – echipa Sunrise Events vă va asista de la planificare până la finalul evenimentului. Pentru anul 2017 prețul meniului pleacă de la 165 de lei/persoană și ajunge până la 250 de lei/persoană. Sunrise Beach Resort este singura locație care oferă gramajul meniului de nuntă. Iată meniurile pentru evenimentele din 2017:

Citiți și: NUNTĂ DE BASM ÎN ARGEȘ. MENIURI PE ALESE

Pentru mai multe detalii și rezervări vă stau la dispoziție pagina de Facebook Sunrise-Events și numărul de telefon 0744.374.050.

Posada 555×222
Posada 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066