New Profesional Consult 930 x 122

bon jovi

„BLATIȘTI” DIN ARGEȘ, GRATIS CU PILE POLITICE LA CONCERTUL LUI BON JOVI

Sute de persoane au urmărit gratis concertul trupei Bon Jovi, care a avut loc duminică seara în Piața Constituției din București.

Citiți și: Asiaticii au invadat Piteștiul. Distracție și panică în noaptea dintre ani

În timp ce zeci de mii de oameni au plătit bilet, sutele de privilegiați au văzut concertul de pe peluza din fața Palatului Parlamentului.

Cel puțin deocamdată, nimeni nu știe exact cine sunt „blatiștii”. Cert este că în curtea Palatului Parlamentului nu poate intra oricine, accesul făcându-se doar pe bază de invitație și după o verificare prealabilă din partea jandarmilor care asigură paza obiectivului.

Citiți și: Pitești. Ștefan Bănică Jr, concert de zile mari la Simfonie

Cu alte cuvinte, poate fi vorba de prieteni, rude, cunoștințe ale unor parlamentari sau funcționari ai fostei „Case a Poporului”.

Printre privilegiații care au urmărit moca show-ul s-ar fi numărat și argeșeni. ”La concertul Bon Jovi peste o mie de oameni au văzut spectacolul de pe esplanada Casei Poporului. Nu, nu a fost o categorie anume de bilete. I-am văzut pe unii dintre cei care au intrat, inclusiv cu mașinile, în curtea Parlamentului, pe la intrarea Senatului. În general, mașini de Giurgiu și Teleorman, dar și de Olt, Argeș și București”, potrivit unui spectator care a plătit cinstit bilet și care este și organizator de spectacole, Laurențiu Ionescu.

„În primul rând, mă întreb cum au fost lăsați să intre într-o zonă în care îți trebuie ecuson sau invitație, iar duminica fiind zi nelucrătoare, nu prea aveau ce să caute acolo.

A doua întrebare este dacă administrația Parlamentului și/sau Jandarmeriei au „vândut” bilete la concert și, dacă da, au fost fiscalizate?

A treia întrebare este dacă cei care au permis accesul în curtea Parlamentului pentru participarea la concert au avut vreun acord cu organizatorii spectacolului.

Altfel se poate numi furt ceea ce s-a întâmplat. Dacă cel mai ieftin bilet oficial a fost 280 de lei, vorbim despre 50-60.000 de euro furați organizatorului!!!

Mă întreb dacă va face careva o sesizare oficială și dacă șefii jandarmilor vor verifica dacă cei care au fost lăsați să intre în curtea Parlamentului au dat șpagă și cui”, scrie, indignat, Laurențiu Ionescu pe pagina sa de socializare.

Potrivit digi24.ro, Camera Deputaților nu a oferit nicio explicație, în timp ce Jandarmeria a răspuns scurt: „Nu comentăm acuzațiile din spațiul public”. (Sursă foto: Facebook Laurențiu Ionescu)

555 X 222 POSADA 2

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90