CARNAVAL ÎN CENTRUL PITEŞTIULUI | ePitesti
Fashion Sense 930 x 122

Caravana Tinereţii

CARNAVAL ÎN CENTRUL PITEŞTIULUI

Carnaval în centrul Piteştiului. Pe data de 2 mai 2017, de Ziua Naţională a Tineretului, în Pitești se va organiza „Caravana Tinereţii”.

Citiți și: SURPRIZĂ! PREȚ DUBLU PENTRU CEA MAI AȘTEPTATĂ AUTOSTRADĂ

Evenimentul este programat să aibă loc între orele 18-20 în centrul Piteştiului.

Carnavalul stradal se va desfășura pe traseul Casa de Cultură a Studenţilor Piteşti – Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (strada Griviţei) – Consiliul Judeţean – Piaţa Primăriei Piteşti şi va cuprinde o serie de momente culturale, artistice și sportive, schițe de teatru, coregrafii de dans, demonstraţii sportive și zumba în spaţii nonconvenţionale.

Citiți și: CHINEZII, INTERESAŢI DE PITEŞTI

Printre participanţii la paradă îi amintim pe Starfix, Andrei Magician, clubul Latin Street Dance, trupa de teatru „Robertino”, trupa de teatru AD-HOC, Stars models, ansamblul de dansuri populare Muguraş – Marin Scarlat, cantautorul Tiberiu Hărăguş şi o parte a grupului pe care îl coordonează – Folk P620, Kendama – Piteşti Squad,  Roxana Copaci și Alexandru Lică (locul II la „Dansez pentru tine”).

Vor mai fi: concurs de shooting în pijamale, solişti, mascote – personaje, activităţi de jonglerie și de acrobaţie cu monociclu, demonstraţii de karate, body painting, face painting şi alte surprize.

Dr. Vuta 555×222
Nisan 570×90