NOR CURIER 930X122

Caravana Tinereţii

CARNAVAL ÎN CENTRUL PITEŞTIULUI

Carnaval în centrul Piteştiului. Pe data de 2 mai 2017, de Ziua Naţională a Tineretului, în Pitești se va organiza „Caravana Tinereţii”.

Citiți și: Tot ce e mai frumos în lume este la SIMFONIE!

Evenimentul este programat să aibă loc între orele 18-20 în centrul Piteştiului.

Carnavalul stradal se va desfășura pe traseul Casa de Cultură a Studenţilor Piteşti – Direcţia Judeţeană pentru Sport şi Tineret (strada Griviţei) – Consiliul Judeţean – Piaţa Primăriei Piteşti şi va cuprinde o serie de momente culturale, artistice și sportive, schițe de teatru, coregrafii de dans, demonstraţii sportive și zumba în spaţii nonconvenţionale.

Citiți și: Toată lumea o căuta pe Armina-Maria. Iar ea plecase la iubit!

Printre participanţii la paradă îi amintim pe Starfix, Andrei Magician, clubul Latin Street Dance, trupa de teatru „Robertino”, trupa de teatru AD-HOC, Stars models, ansamblul de dansuri populare Muguraş – Marin Scarlat, cantautorul Tiberiu Hărăguş şi o parte a grupului pe care îl coordonează – Folk P620, Kendama – Piteşti Squad,  Roxana Copaci și Alexandru Lică (locul II la „Dansez pentru tine”).

Vor mai fi: concurs de shooting în pijamale, solişti, mascote – personaje, activităţi de jonglerie și de acrobaţie cu monociclu, demonstraţii de karate, body painting, face painting şi alte surprize.

555 X 222 CAPRA

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90