930 x122 grota rece

comdata

COMPANIE RENUMITĂ, MEGA PETRECERE LA MAGIC BALLROOM

Companie renumită, mega petrecere la Magic Events BallRoom din Pitești.

Citiți și: Pitești. Super party în Piața Primăriei!

Compania COMDATA, una dintre cele mai de succes firme din judeţul Argeş și din România, a organizat aseară deja tradiționala petrecere de sfârșit de an pentru angajați.

Petrecerea a avut loc la restaurantul Magic Events Ballroom din cartierul piteștean Trivale. Invitații au avut parte de un meniu variat din care nu au lipsit mix grill-ul sau gustarea rece.

Citiți și: A distrus o petrecere și a băgat mai mulți invitați în spital. Poliția a intrat pe fir

A fost a treia petrecere de sfârșit de an organizată de prestigioasa firmă pentru angajații din Pitești și județul Argeș.

Peste 300 de angajați s-au distrat, de la ora 22.00 până spre dimineața, alături de fetele din trupa Star Fix, care au dansat pentru oaspeți, după care i-au antrenat în diverse dansuri de grup.

Angajaţilor care locuiesc în afara Piteştiului le-a fost asigurat transportul gratuit de către societate.

Compania a organizat în ultima perioadă, atât petreceri de Halloween, cât și pentru copiii angajaților.  Amănunte puteți citi AICI și AICI.

New Profesional Consult-555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90