Donaris 930 x 122

sunrise beach resort

EVENIMENTE MEMORABILE LÂNGĂ PITEȘTI

Resortul Sunrise Beach Events, situat în Budeasa, la doar 15 minute de centrul Piteștiului, vă pune la dispoziție un elegant și rafinat cort pentru nunți și alte evenimente și un ponton imens, acolo unde vă puteți organiza căsătoria civilă, ziua onomastică sau o petrecere privată.

Citiți și: (VIDEO) EVENIMENTE DE LUX LÂNGĂ PITEȘTI

Cortul are o capacitate de până la 550 de locuri, fiind dotat cu un sistem de iluminat ambiental, cu sistem de sonorizare performant și cu mașină de fum greu cu gheață carbonică. Personalul nu taxează pentru amenajarea salonului.

Salonul recent renovat este ca o sală de bal, cu mese rotunde, cu vedere spre piscina din exteriorul resortului, cu aranjamente florale pentru fiecare masă şi cu un ring de dans de dimensiuni generoase, toate armonizându-se într-o atmosferă superbă.

Citiți și: PETRECERI DE POMINĂ LÂNGĂ PITEȘTI

În ceea ce priveşte meniul pentru nuntă, cununie civilă sau botez, bucătăria restaurantului Sunrise Beach Events vă pune la dispoziţie o gamă variată de mâncăruri, care îmbină plăcut elementele tradiţionale cu elemente sofisticate din bucătăria internaţională.

Meniul ales cu grijă este combinat astfel încât să le ofere plăcerea gustului celor cu experienţă în arta culinară, dar şi celor cu mai puţină experienţă, care vor să fie impresionaţi de aromă.

Pentru sezonul 2018-2019, prețul meniului pentru nuntă pleacă de la 160 de lei/persoană și ajunge până la 290 de lei/persoană.

Proprietarul resortului vine cu o nouă ofertă pentru mirii care decid să aleagă data nunţii într-o zi de duminică. Ei vor beneficia de o reducere de preț de 10% la orice meniu ales.

”Pentru ca totul să fie ireproşabil și pentru ca dumneavoastră să vă simţiţi cât mai bine la eveniment, personalul nostru vă va servi la cele mai înalte standarde de calitate.”, transmit reprezentanții Sunrise.

Pentru mai multe detalii și rezervări vă stau la dispoziție pagina de Facebook Sunrise-Events și numărul de telefon 0744.374.050.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570 X 90 POSADA 3