930×122 CAPRA 5

Carlas Dreams

EXCLUSIV! TRUPĂ FAIMOASĂ, CONCERT ÎN PITEȘTI. PRIMĂRIA DĂ O SUMĂ URIAȘĂ

Trupă faimoasă, concert în Pitești. Primăria dă o sumă uriașă. Primarul Cornel Ionică a renunțat la sarmalele electorale ale lui Pendiuc, dar folosește intens o altă rețetă cu priză la popor: concertele gratuite în aer liber.

Citiți și: LIVE, ACUM! Irina Rimes și Zdob și Zdub, show electrizant la Simfonia Lalelelor

Pentru a distra poporul piteștean și ca pentru a-l ține prizonier într-o dulce și periculoasă ignoranță, Primăria lui Ionică scoate sume uriașe din bugetul orașului. A cheltuit masiv în vară pentru Delia Matache, o va face din nou la iarnă pentru o trupă în mare vogă.

Oamenii din Primărie vor să aducă în Pitești, pe 1 decembrie, formația Carla’s Dreams. Având în vedere popularitatea de care se bucură celebrii mascați, suntem convinși că Piața Primăriei va fi arhiplină la ora concertului.

Citiți și: S-a anunțat! Transport gratuit cu autobuzele Publitrans

Numai că distracția ar urma să ne coste aproximativ 33.000 de euro! 33.000 de euro pentru 40 de minute de concert. În condițiile în care Primăria bate pasul pe loc în ceea ce privește marile investiții (promise, dar încremenite pe hârtie), cheltuielile pentru “circ” ne deranjează. Ne enervează.

Care sunt marile investiții ale administrației Ionică? Trecerile de pietoni înălțate? Semafoarele cu buton? O stradă sau două asfaltate? Unde sunt parcurile industriale? Dar pasajele rutiere? Sala Polivalentă? Un spital municipal de ce nu construiește Primăria?

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

NOR EXPRES 570×90