EXCLUSIV! TRUPĂ FAIMOASĂ, CONCERT ÎN PITEȘTI. PRIMĂRIA DĂ O SUMĂ URIAȘĂ | ePitesti
Comdata 930 x 122

Carlas Dreams

EXCLUSIV! TRUPĂ FAIMOASĂ, CONCERT ÎN PITEȘTI. PRIMĂRIA DĂ O SUMĂ URIAȘĂ

Trupă faimoasă, concert în Pitești. Primăria dă o sumă uriașă. Primarul Cornel Ionică a renunțat la sarmalele electorale ale lui Pendiuc, dar folosește intens o altă rețetă cu priză la popor: concertele gratuite în aer liber.

Citiți și: SURPRIZĂ NEPLĂCUTĂ ÎN ZONA BIJUTERIA TEILOR

Pentru a distra poporul piteștean și ca pentru a-l ține prizonier într-o dulce și periculoasă ignoranță, Primăria lui Ionică scoate sume uriașe din bugetul orașului. A cheltuit masiv în vară pentru Delia Matache, o va face din nou la iarnă pentru o trupă în mare vogă.

Oamenii din Primărie vor să aducă în Pitești, pe 1 decembrie, formația Carla’s Dreams. Având în vedere popularitatea de care se bucură celebrii mascați, suntem convinși că Piața Primăriei va fi arhiplină la ora concertului.

Citiți și: SCANDAL ÎN RĂZBOIENI

Numai că distracția ar urma să ne coste 30.000 de euro! 30.000 de euro pentru 40 de minute de concert. În condițiile în care Primăria bate pasul pe loc în ceea ce privește marile investiții (promise, dar încremenite pe hârtie), cheltuielile pentru “circ” ne deranjează. Ne enervează.

Care sunt marile investiții ale administrației Ionică? Trecerile de pietoni înălțate? Semafoarele cu buton? O stradă sau două asfaltate? Unde sunt parcurile industriale? Dar pasajele rutiere? Sala Polivalentă? Un spital municipal de ce nu construiește Primăria?

New Profesional Consult-555×222
New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro sună la 0733 797 066 sau trimite un email la redactie@epitesti.ro

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066