Jupiter 930 x 122

comdata

FIRMĂ CELEBRĂ DIN PITEȘTI, SUPER PETRECERE

Firmă celebră din Pitești, super petrecere. Compania Comdata a organizat ieri o petrecere pentru copiii angajaților săi.

Citiți și: ANUNȚ DE LA COMDATA PITEȘTI

Evenimentul, care a avut loc la Casa Studentului din Pitești, a fost cadoul de sfârșit de an al companiei pentru copiii salariaților.

În jur de 120 de copii s-au bucurat de o petrecere de zile mari. Atmosfera a fost întreținută de trupa de animatori Hai Hui, care i-a antrenat pe copii, dar și pe părinții acestora în dansuri, jocuri și concursuri. Copiii au fost împărțiți în două grupe, în funcție de vârstă: petrecerea celor mici a început la ora 12:30, iar a celor mai mari, la ora 15.

Citiți și: COMDATA PITEȘTI RECRUTEAZĂ PERSONAL

Copiii angajaților firmei Comdata au avut parte de multe surprize plăcute. O Crăciuniță a realizat face painting pentru cei mici. Copiilor li s-au oferit gustări și răcoritoare la discreție.

Este a doua petrecere pe care Comdata o organizează în acest an pentru copiii angajaților săi. Prima a fost pe 1 iunie, cu ocazia Zilei internaționale a copilului.

Posada 555×222
New Profesional Consult 570×90

Dacă vrei publicitate pe ePitesti.ro trimite mesaj la 0733 797 066 sau un email la redactie@epitesti.ro și te contactăm noi.

Trimite-ne știrea ta pe whatsapp la
0733 797 066