Donaris 930 x 122

anna lesko

(GALERIE FOTO) MARATON DE CONCERTE LA ZILELE MIOVENIULUI

Deschise oficial pe 28 iunie 2019 (AICI, amănunte), Zilele orașului Mioveni au programat tot vineri primul concert din programul dedicat evenimentului.

Citiți și: Eveniment de excepție în Pitești! Mai marii județului își licitează bunurile de valoare

Paula Seling și orchestra simfonică a Filarmonicii ”Ion Dumitrescu” din Râmnicu Vâlcea au susținut un concert în Centrul Civic al Mioveniului.

Citiți și: Un artist din Pitești care a plecat de jos este „pe cai mari”! Cifră de afaceri de milioane de euro

Concertul a pus în valoare atât abilităţile vocale ale solistei, cât şi abilităţile interpretative ale orchestrei, având în vedere schimbarea stilistică în comparaţie cu repertoriul obişnuit al acesteia.

Zilele Oraşului Mioveni au continuat sâmbătă, 29 iunie, cu alte concerte.

De această dată, în fața unui public numeros, au făcut show Anna Lesko și Smiley.

Spre finalul concertului, Smiley a fost asaltat de fani, care i-au cerut autografe și s-au fotografiat cu el preț de 10 minute.

În deschiderea concertelor, și-au dat concursul artiștii Centrului Cultural Mioveni, trupele Casei de Cultură a Sindicatelor Dacia și elevii Clubului Copiilor Mioveni.

Zilele orașului Mioveni se vor încheia diseară, tot în Centrul Civic, cu noi concerte: de la ora 20 va concerta Cristina Turcu Preda, de la ora 20:45, Viorica, Ioniță și Taraful de la Clejani, iar de la ora 21:30, Adda+Band.

Eco moto 555×222

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90