Donaris 930 x 122

mioveni

(GALERIE FOTO) MIOVENI: VEZI CE VEDETĂ A JUCAT PENTRU COPII!

Mioveni: Vezi ce vedetă a jucat pentru copii! De Ziua internaţională a copilului, astăzi în Mioveni este program special.

Citiți și: Icoană miraculoasă, „tămăduitoare de cancer și boli grele”, ajunge azi în Argeș

Evenimentele au început în Centrul Civic, la ora 10, cu desene pe asfalt, concurs de baschet (aruncări la coş) şi jocuri demonstrative de tenis de masă.

De asemenea, pasionaţii de şah au participat la Cupa „Vasile Costescu”.

Citiți și: Exclusiv! Fetița care a căzut iar de la etaj, „e mai critic decât data trecută/Mama țipa foarte tare!”

Un cros al copiilor şi al adolescenţilor s-a desfăşurat la baza sportivă din Racoviţa, iar stadionul orăşenesc a găzduit o partidă amicală de fotbal între grupele CS Mioveni 2003 şi grupele CS Mioveni 2014. Au participat și seniorii Roberto Ayza şi Ionuţ Biceanu. Brazilianul Ayza este vedeta echipei de Liga a II-a CS Mioveni și poate cel mai iubit fotbalist al Mioveniului.

În plus, pe terenul de fotbal din Colibaşi (de lângă calea ferată) au fost  programate meciuri amicale între grupele CS Mioveni 2007, 2008, 2009 și 2010.

Programul zilei continuă. Copiii sunt invitaţi după-amiază, de la ora 16, la un spectacol de magie şi iluzionism cu personaje din poveşti şi filme de desene animate şi la o sesiune de flashmob (dans).

De la ora 17:30 vor avea loc demonstraţii de judo, karate şi baschet.

Ziua copilul este marcată şi la Bazinul de Înot Didactic şi Agrement din Mioveni, cu demonstraţii de înot de la ora 18.

Între orele 18 și 20 vor cânta Mara Bratu, Claudia Ghena, Valentin Poenariu, Ramona Bălăşoiu, Alina Grigoriu, Anne Mary Dumitru, Ştefania Vorovenci, Ştefania Voicu şi trupa „The Slide Down”.

Ziua se va încheia, de la ora 20, cu un concert Blue Band. Programul complet, AICI.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

New Profesional Consult 570×90