New Profesional Consult 930 x 122

loredana

LOREDANA, CONCERT EXTRAORDINAR ÎN PITEȘTI

Loredana, concert extraordinar în Pitești. Loredana va începe pe 1 martie 2017 turneul național “Sentimente”, care va cuprinde concerte în mai multe orașe din România. Artista va concerta pe 3 martie în Pitești, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Turneul se va desfășura potrivit calendarului de mai jos. Toate concertele vor începe la ora 19:30.

Citiți și: Eveniment dramatic lângă Ramada, Pitești!

1 martie – Craiova – Sala Polivalentă

2 martie – Râmnicu Vâlcea – Sala Sporturilor “Traian”

Citiți și: Un piteștean de 18 ani a vrut să impresioneze cu orice preț

3 martie – Pitești – Casa de Cultură a Sindicatelor

6 martie – Brașov – Teatrul “Sică Alexandrescu”

7 martie – Iași – Teatrul Național “Vasile Alecsandri”

8 martie – Bacău – Teatrul de Vară “Radu Beligan”

13 martie – Constanța – Casa de Cultură a Sindicatelor

14 martie – Galați – Casa de Cultură a Sindicatelor

15 martie – Buzău – Sala Sporturilor “Romeo Iamandi”

16 martie – Ploiești – Casa de Cultură a Sindicatelor.

În noiembrie anul trecut Loredana a susținut, pentru al cincilea an consecutiv, un concert grandios la Sala Palatului din Capitală. Show-ul ”Sentimente” a fost asemenea unei uși deschise direct în sufletul artistei. Spectatorii au călătorit prin viața și activitatea Loredanei, trecând de la speranța și inocența copilăriei până la recunoștința dragostei. Loredana a uimit, ca de fiecare dată, audiența cu un show complex, un spectacol multisenzorial.

Loredana, artista care a revoluționat arta spectacolului în România, va aduce o primăvară de ”Sentimente”, adaptând producția de la Sala Palatului pentru toți cei care nu au putut ajunge în București. Cu o carieră de 30 de ani în care s-a reinventat și a inovat continuu, așa cum nu a mai făcut-o vreodată un alt artist român, Loredana este un icon al industriei muzicale.

Biletele pentru concertul ”Sentimente” pe care Loredana îl va susține în Pitești se găsesc la casa de bilete a Casei de Cultură a Sindicatelor și online, pe eventim.ro și bilete.ro. În functie de categorie, prețul unui bilet este de: 100 de lei – categoria VIP, 80 de lei – categoria I și 60 de lei – categoria a II-a.

555×222 grota rece

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

570×90 MAIA