NOR CURIER 930X122

simfonia lalelelor

MII DE PITEȘTENI ÎN CENTRU

Mii de piteșteni în Centru. Astăzi, cea de a doua zi a Simfoniei Lalelelor (21-23 aprilie 2017) va fi cea mai încărcată și mai interesantă din punct de vedere al programului.

Citiți și: Concert extraordinar, în această seară, în Pitești

La ora 10 au început Crosul Lalelelor (între parcul Trivale și Piața Primăriei Pitești) și expoziția de mașini istorice în Piața Primăriei. De la ora 11 va urma un program artistic pentru copii și tineri, în Piața „Vasile Milea”.

Diseară, centrul de interes al Simfoniei se va muta în întregime în Piața Primăriei. Programul serii va debuta la ora 18 cu un spectacol folcloric. La ora 20 este programat să înceapă recitalul artistei Sore, iar la ora 21 mult așteptatul concert al lui Smiley. La ora 22 va începe un foc de artificii, iar programul zilei se va încheia cu un spectacol de sunet și lumini la fântâna arteziană din Piața Primăriei, de la ora 22:15.

Citiți și: Premieră absolută la Simfonia Lalelelor! Ce se întâmplă în acest an

La recitalurile din Piața Primăriei din centrul municipiului sunt așteptați să asiste mii de piteșteni.

[555x222px]KV_WinterSale_epitesti

Comentarii

Comentariiile care conțin cuvinte injurioase/jignitoare și/sau acuzații, nu vor fi publicate pe site. Mai mult decât atât, cei care încalcă aceste reguli minime, vor fi blocați pe site și nu vor mai putea accesa publicația online ePitești.ro. Vă mulțumim pentru înțelegere!

EcoMoto 570×90